Allt möjligt,  Konst

2018

Hoppas ni haft en fantastisk jul! Och ett fantastiskt Gott Nytt År på er! Ni håller väl era nyårslöften nu? 😀

Det var en väl behövlig ledighet denna julen kan jag tala om. Jag och min fästman var trötta av allt renoverade  i slutet av 2018  så att när jag väl öppnade min ateljé och galleri i november vart jag helt slut. Åkte på en rejäl förkylning som man alltid gör när man jobbat mycket och får lite ro i kroppen.
Men när man jobbar som en galning så är det lätt att musten går ur än lite som den gjorde med mig. Så som sagt. Julen kom som en välbehövlig vila.
Vi var i Falun hos släkt några dagar för att sen åka med mina barn till Köpenhamn på mysdagar.

Nu idag är jag dock 100 % där igen!

Denna helgen har jag som vanligt öppet mellan 12-16. Sen nästa helg kommer jag att ha stängt då jag  åker till Florens för att ta emot ett diplom för en av mina tavlor. Diplomet skall jag få i Bourgese Palace i Florens.  Jag älskar Italien och har sett en hel del där…. Men Florens  har jag missat så det skall bli jättespännande! Fästmannen Ulf är naturligtvis med. Florens skall väl ändå vara romantiskt så vi får passa på att ha en myshelg därnere…….. <3

Ta hand om er så skriver jag nog snart igen. Inte kan det ta så lång tid tills nästa gång.

<3

Den svenska konstnären och illustratören Helena Hötzl växte upp i en liten stad på den svenska västkusten. Hon tillbringade en stor del av sin barndom i smärta och genomgick en hel del kirurgi, men använde sig av sina drömmar och konst som ett sätt att mätta en hunger efter flykt. “En slags meditation där jag får ur mig allt; glädje, sorg, smärta och lycka. Rensande och helande - säger Helena”. Efter att ha blivit kontaktad av Saatchi Gallery i London fann hon det uppsving hon behövde för att göra hennes drömmar till verklighet. Hennes konst kom ut internationellt med hennes första utställning vilken hölls i Budapest på Opera Gallery 2008. Strax därefter medverkade hon i flertalet utställningar för World Art Foundation i USA. Sedermera har hon haft upprepade utställningar på Gallery 9 i Los Angeles. Människors livsöden, speciellt kvinnor som Helena kom i kontakt med, motiverade henne att nå ut och engagera sig med en rad olika globala organisationer som stödjer kvinnor och barn. Exempel är bl a Action Aid, Cover Girls for change och Peace Project i L.A. Hennes konst har blivit omskriven i New York Arts Magasin och hon har ställt ut i gallerier över hela USA och Europa. Efter att nyligen ha valts ut bland tusentals konstnärer baserade både i Storbritannien och internationellt, samarbetar nu Hötzl med Londonbaserade galleriet, Debut Contemporary. Under de senaste åren insåg Helena Hötzl hur väl lämpad hennes konst var för kläder, inredning och design. Denna idé möttes först av skeptism, men visade ju sig inom ett par år att konst på kläder kom att bli en stor marknad internationellt. Hennes vision är att en dag kunna smycka varje hem med sin konst och “ Lifestyle concept”. Att få sprida lycka, glädje och attityd till sina kunder. All produktion är handgjord i Italien. I närheten av Lago Maggiore.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.